LAG STROSSMAYER - RADIONICE ZA SEOSKI TURIZAM

na . Objavljeno u Novosti

Poštovani,

obavještavamo Vas da će Udruga za ruralni turizam Hrvatske u suradnji s LAG-om “Strossmayer” održati 2 radionice za seoski turizam. Molimo Vas da objavite informaciju na svojim internet stranicama o ovim zanimljivim radionicama važnim za naše područje kako bismo informirali sve potencijalno zainteresirane.

1. RADIONICA ZA POSTOJEĆE PRUŽATELJE USLUGA U SEOSKOM TURIZMU – “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske?”   koja će se održati dana 11.10.2021. godine u DVD-u Gašinci, na adresi Stjepana Radića 70, Gašinci, s početkom u 17 sati.

Molimo Vas da za sudjelovanje na ovoj radionici obavezno ispunite i online obrazac: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxWEur9k5ZSDpb_eb6Y4rsuO3yN9s3gC-n0PhWYiu37hScqA/viewform te dodatno potvrdite dolazak na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na kontakt 0915938756 najkasnije do petka 8.10.

2. RADIONICA ZA POLJOPRIVREDNIKE ZAINTERESIRANE ZA POKRETANJE SEOSKOG TURIZMA, ODNOSNO PRUŽANJE UGOSTITELJSKIH I/ILI TURISTIČKIH USLUGA. – “Što je seoski turizam i kako ga pokrenuti?” koja će se održati dana 12.10.2021. godine u ruralnoj kući OPG-a KONJARIK DOMINIK, na adresi Majar 214, Majar, s početkom u 17 sati.

Potvrdite dolazak na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na kontakt 0915938756

POLAZNICI 2. RADIONICE NE ISPUNJAVAJU ONLINE OBRAZAC ZA PRIJAVU.

Više informaciju o predavačima i programu možete pronaći na linku: https://www.lag-strossmayer.hr/lag-strossmayer-radionice-za-seoski-turizam/ 

Radionica 1

Radionica 2

Obavijest o podnošenju Zahtjeva za isplatu novčane potpore za novorođeno dijete putem sustava e-novorođenče

na . Objavljeno u Novosti

Općina Levanjska Varoš potpisala je Sporazum s Ministarstvom pravosuđa i uprave i uključila se u sustav E - NOVOROĐENČE koji omogućava podnošenje zahtjeva za isplatu novčane potpore za svako novorođeno dijete u matičnom uredu ili putem sustava e-Građani.

Dakle, od 20. rujna 2021. godine, roditelji neće morati ići prvo u matični ured prijaviti rođenje djeteta pa u Općinu podnijeti zahtjev, nego će sve moći obaviti na jednom mjestu u matičnom uredu ili putem Interneta.

Pravo na novčanu potporu za novorođeno dijete može ostvariti jedan od roditelja/posvojitelja ili skrbnika koji ima hrvatsko državljanstvo i prebivalište na području Općine Levanjska Varoš pod uvjetom:

  • da ima neprekidno prijavljeno prebivalište u Općini Levanjska Varoš najmanje šest (6) mjeseci neposredno prije rođenja djeteta i
  • da novorođeno dijete ima neposredno nakon rođenja prvo prijavljeno prebivalište na području Općine Levanjska Varoš.

Općina Levanjska Varoš je u okviru mjera pronatalitetne politike u svom proračunu osigurala novčani dar za svako novorođeno dijete s prebivalištem na području Općine, i to:

  • za 1. i 2. dijete u visini od 2.000 kn,
  • za 3. dijete u visini od 5.000 kn,
  • za 4. i svako slijedeće novorođeno dijete u visini od 10.000 kn.

OBAVIJEST O PREKIDU ISPORUKE PITKE VODE

na . Objavljeno u Novosti

Obavještavaju se potrošači u naselju Levanjska Varoš i Breznica da će se u SRIJEDU 15. rujna 2021. godine, provoditi ispiranje vodovodne mreže zbog čega postoji mogućnost zamućenja pitke vode, te molimo potrošače za strpljenje i razumijevanje.

 

Predavanje - ekološka poljoprivreda

na . Objavljeno u Novosti

EKO GRUDA d.o.o u suradnji s OPĆINOM LEVANJSKA VAROŠ ORGANIZIRA PREDAVANJE:

EKOLOŠKA POLJOPRIVREDA

EKO VOĆARSTVO

PROIZVODNJA 

- LIJESKA,ORAH,BOROVNICA, ŠLJIVA,TRESNJA)

- EKOLOŠKA GNOJIVA I ZAŠTITNI PREPARATI

Mjesto predavanja: LEVANJSKA VAROS
OPĆINA ( VELIKA VIJEĆNICA )

Predavač: mag. ing. agr. Ivan Miličević

DATUM održavanja . 09. 09. 2021. u 19,00 h

Upit za solarne elektrane

na . Objavljeno u Novosti

Poštovani,

ovim putem vam se obraćamo za potencijalne investicije na području vaše lokalne samouprave. Naime, angažirani smo od strane investitora iz Latvije za potencijalne investicije u solarne elektrane na području RH. U privitku dostavljamo pismo upita, pa vas molimo da nam odgovorite ako ste zainteresirani za suradnju.

Lp,

Dejan Dejanović, geod. teh., ovl. agent
Geofly & Immobilien d.o.o.
095 829 1188

Upit za solarne elektrane

 

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Valentina Zaklanović na 031 / 864 - 010 ili na e-mail.

Javite nam se

Općina Levanjska Varoš

Glavna 70

31 416 Levanjska Varoš

Telefon/faks: 031/864-010

E-mail: opcina.levanjska.varos@gmail.com

Servisne informacije

Poštanski ured - tel.: 031/864-018

Ambulanta opće prakse - tel.: 031/864-009

Veterinarska ambulanta - tel.: 031/864-007

Osnovna škola - tel.: 031/864-369

Predškola - tel.: 031/ 810 - 740

Hrvatske šume - tel.: 031/ 864-008

Vrijeme