Dodjela poklona djeci s područja Općine

Poklone će dijeliti Djed Božićnjak dana 17. prosinca 2022. godine u 16,00 sati u sklopu adventskog događanja na Staroj Kupki Breznica Đakovačka.

Mole se roditelji djece od 1 godine do 8. razreda osnovne škole da dovedu djecu da zajedno dočekamo Djeda Božićnjaka!

Odluka

Općina Levanjska Varoš građanima - fizičkim osobama s područja općine sufinancira trihineloskopski pregled

Općina Levanjska Varoš građanima - fizičkim osobama s područja općine sufinancira trihineloskopski pregled uzoraka svinjskog mesa koji kolju svinje za potrebe vlastitog domaćinstva. 

Općina Levanjska Varoš sufinancira 30,00 kn po uzorku. 

Odluka

Općina Levanjska Varoš sufinancirati će prvo mikročipiranje i prvo cijepljenje pasa protiv bjesnoće

Općina Levanjska Varoš sufinancirati će prvo mikročipiranje i prvo cijepljenje pasa protiv bjesnoće na području Općine Levanjska Varoš u 2022. godini.

Opći cilj ove Odluke je smanjenje populacije napuštenih pasa na području Općine Levanjska Varoš.

Stanovnici Općine Levanjska Varoš koji ostvaruju pravo na sufinanciranje dužni su se javiti u Veterinarsku ambulantu Levanjska Varoš.

Odluka

Odluka - radne bilježnice

Općinski načelnik dana 07. Srpnja 2022. godine donio je odluku o nabavci I financiranju radnih bilježnica svim učenicima Osnovne škole S.S. Kranjčević Levanjska Varoš.
Općina Levanjska Varoš u suradnji sa osnovnom školom nabaviti će radne bilježnice svim učenicima Osnovne škole S.S. Kranjčević Levanjska Varoš koje će ih dočekati prvi dan Školske godine 2022./2023. gdje će im iste biti I podijeljene.
Obavještavaju se roditelji učenika osnovne Osnovne škole S.S. Kranjčević Levanjska Varoš da i ove godine ne podnose zahtjev u ured općine niti ne naručuju radne bilježnice, nego će to umjesto njih obaviti Općina Levanjska Varoš.
Za sve dodatne informacije javiti se u ured Općine Levanjska Varoš ili u ured osnovne škole.

Odluka - radne bilježnice

Nagrade učenicima Osnovne škole S. S. Kranjčević Levanjska Varoš

Općina Levanjska Varoš dodijeliti će prigodne nagrade učenicima Osnovne škole S. S. Kranjčević Levanjska Varoš koji žive i borave na području Općine Levanjska Varoš. Nagrada će se dodijeliti učenicima od 2. do 8. razreda iz stavka 1 ovog članka čiji je uspjeh odličan, a prosjek ocjena na kraju školske godine 2021./2022. - 4,5 – 5,0 u iznosu od 400,00 kuna po učeniku u gotovini.

Nagrade učenicima Osnovne škole S. S. Kranjčević Levanjska Varoš

Tehnički pregled traktora i priključnih strojeva - povrat sredstava

Tehnički pregled traktora i priključnih strojeva obaviti će se 18. i 19. svibnja 2022. godine - SPORTSKA DVORANA , a Zahtjevi za povrat sredstava podnose se od 23. svibnja 2022. godine.

Odluka

Zahtjev

Raspored

Obavijest o izradi III. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Levanjska Varoš

Općinsko vijeće Općine Levanjska Varoš na svojoj 6. sjednici održanoj 31. siječnja 2022. godine donijelo je Odluku o izradi III. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Levanjska Varoš koja je objavljena u Službenom glasniku Općine Levanjska Varoš broj 1/22 od 01.02.2022. godine. Razlozi izmjena i dopuna navedeni su u članku 3. Odluke o izradi III. Izmjena i dopuna PPUO Levanjska Varoš koja se nalazi u prilogu ove obavijesti.
Detaljne obavijesti o tijeku postupka izrade mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Levanjska Varoš na adresi 31416 Levanjska Varoš, Levanjska Varoš 70 ili na broj telefona 031/864-010, odnosno e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obavijest o izradi III. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Levanjska Varoš

Javite nam se

Općina Levanjska Varoš

Glavna 70

31 416 Levanjska Varoš

Telefon/faks: 031/864-010

E-mail: opcina.levanjska.varos@gmail.com

Služba za informiranje

 Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Valentina Zaklanović na 031 / 864 - 010 ili na e-mail.

Služba za informiranje

Servisne informacije

Poštanski ured - tel.: 031/864-018

Ambulanta opće prakse - tel.: 031/864-009

Veterinarska ambulanta - tel.: 031/864-007

Osnovna škola - tel.: 031/864-369

Predškola - tel.: 031/ 810 - 740

Hrvatske šume - tel.: 031/ 864-008

Vrijeme

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti klikom na "Više o kolačićima".